Magnesium

Een magnesium behandeling bestaat uit een pakking en een warmtebron. Ik behandel de huid met pure magnesium gel, daarna doe ik er folie overheen  en dan komt er een warme deken overheen. De bedoeling is dat de poriën door de warmte open gaan zodat de magnesium door de huid naar binnen trekt, na ongeveer 10 a 15 minuten (ontspannen,  luisteren naar muziek of een gesprekje) haal ik de folie van het lichaam af en masseer de overige magnesium verder de huid in met de nadruk op uw klachten zoals knopen waar de meeste spanning vandaan komen.

 

Magnesium arrangement bestaat uit:

* Voetbad met magnesiumvlokken

* Behandeling van voeten en handen met magnesium souplesse

* rug, schouder en nek behandeling

Een weldaad voor lichaam en geest.

Ook leuk om cadeau te geven!!!

Magnesium pakking

Bij een pakking wordt je hele lichaam met magnesium gel ingesmeerd. Vervolgens wordt je in folie gewikkeld en daarna wordt er een infrarood warmtedeken om je heen geslagen. De temperatuur van de deken wordt ingesteld op ±42 graden en zo blijf je 40 minuten liggen. De poriën gaan langzaam open en de pakking trekt weldadig de huid in.

Na 40 minuten mag de infrarood deken eraf en wordt de magnesiumgel verwijderd met een warme doek.

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om na de behandeling ruime hoeveelheden water te drinken

Het is aan te raden om jezelf 2 dagen voor aanvang van de totale lichaamspakking niet te scheren, met name geldt dit voor de benen en de oksels. Magnesiumzout kan bij net geschoren lichaamsdelen gaan prikken.

𝑴𝒂𝒈𝒏𝒆𝒔𝒊𝒖𝒎 𝒃𝒆𝒉𝒂𝒏𝒅𝒆𝒍𝒑𝒍𝒂𝒏

Magnesium Behandelplan (3 weken)

Het behandelplan

  • Magnesiumpakking
  • Magnesiumvoetbad
  • Magnesiummassage
  • Magnesiumpillen

Week 1

Naast het verkwikkende effect van een pakking, maken we gebruik van de krachtige re-mineraliserende werking. Een pakking met magnesium gel zorgt voor een directe opname van magnesium via de huid. Tijdens de pakking wordt magnesiumgel aangebracht op het hele lichaam. Wellnessmassage Epe (Magnesium-Forever) gebruikt ‘pure’ magnesiumgel van het eigen merk. De magnesiumchloride is afkomstig uit de Zechsee en tot een gel gemaakt.. Deze gel bevat een hoge concentratie magnesiumchloride (30%). Magnesium wordt op deze manier direct via de huid opgenomen in de lichaamscellen.

Na afloop van de pakking kunt u kiezen tussen een magnesiummassage van 30, 40 of 60 minuten.

Voor thuis krijgt u magnesiumvlokken mee. Hiermee maakt u 2x per week een voetbad.

Na twee weken

Er volgt nu een tweede pakking. Na overleg bekijken we of de resultaten in overeenstemming zijn met de verwachtingen. Indien nodig kunnen we de behandelingen aanvullen met magnesium pillen.

Na vier weken

Vier weken na de start van het behandelplan volgt er een evaluatie van de behandelingen en bespreken we of een vervolgbehandeling nodig is. Deze eventuele vervolgbehandeling heeft als doel het lichaam te onderhouden om klachten te voorkomen.

Tarieven

Pakking € 57.50

Massage 30 minuten € 35

Massage 45 minuten € 47.50

Massage 60 minuten € 57.50

Magnesiumvlokken 2 kg (16 voetbaden) € 21.75

Magnesiumvlokken 4 kg (32 voetbaden) € 35,95

Pot Magnesium Compex 180 capsules € 38,85

Pot Magnesium Compex 360 capsules € 73,65

 

Ontspanningsmassage

Het leven is altijd vol in beweging, vaak Hectisch. En, draait veelal om andere voor u belangrijke mensen in uw omgeving. En juist daarom is het heerlijk - en nuttig - om regelmatig een moment van rust in te bouwen in uw drukke schema. Dus even helemaal niks…. Klassieke ontspanningsmassage heeft effect op uw lichaam en geest. U komt even los van de dagelijkse drukte of stress. Ontspanningsmassage bestaat uit een aangename massage met een aantal specifieke grepen en handelingen. Wij kunnen daarmee ook inspelen op eventuele  wensen en klachten die u heeft. Verschillende technieken zult u ervaren als een voortdurend wisselend verschil in bewegingen, tempo en druk. Na deze massage is uw ademhaling dieper, zijn uw spieren en pezen soepeler en is uw lichaam beter doorbloed. De afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd en er komt rust in uw hoofd. Door de aanmaak van oxytocine in de hersenen, voelt u zich echt beter.

Bij deze ontspanningsmassage kan uit verschillende lekker ruikende oliën worden gekozen

 

Hoofdmassage

De hoofdmassage geeft bij concentratieproblemen of spanning door stress vaak verlichting. Door de massage worden spanning, stress en afvalstoffen in het hoofd, afgevoerd. Stress en spanningen uiten zich vaak in klachten bij het hoofd. Hoofdpijn en nekklachten komen erg veel voor. Een hoofdmassage geeft je gauw een diepe ontspanning. Bij de hoofdmassage van een half uur worden het hoofd, nek en gezicht op een rustgevende manier gemasseerd.

 

Fibromassage

Omschrijving massagebehandeling

De Fibromassage is bedoeld voor mensen met de aandoening fibromyalgie. De behandeling kan gegeven worden op een tweetal punten: gericht om de spierklachten te verlichten of gericht om de slapeloosheid te bestrijden. Bij een spierklachtgerichte aanpak duurt de behandeling maximaal 30 minuten. Voor een ontspannende aanpak duurt de massage maximaal 60 minuten. Klik hieronder voor meer informatie. Aangeraden wordt het behandelplan voor de Magnesium Pakking!

Fibromassage 1
PDF – 433,4 KB 1012 downloads