Ontspanningsmassage

Het leven is altijd vol in beweging, vaak Hectisch. En, draait veelal om andere voor u belangrijke mensen in uw omgeving. En juist daarom is het heerlijk - en nuttig - om regelmatig een moment van rust in te bouwen in uw drukke schema. Dus even helemaal niks…. Klassieke ontspanningsmassage heeft effect op uw lichaam en geest. U komt even los van de dagelijkse drukte of stress. Ontspanningsmassage bestaat uit een aangename massage met een aantal specifieke grepen en handelingen. Wij kunnen daarmee ook inspelen op eventuele  wensen en klachten die u heeft. Verschillende technieken zult u ervaren als een voortdurend wisselend verschil in bewegingen, tempo en druk. Na deze massage is uw ademhaling dieper, zijn uw spieren en pezen soepeler en is uw lichaam beter doorbloed. De afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd en er komt rust in uw hoofd. Door de aanmaak van oxytocine in de hersenen, voelt u zich echt beter.

Bij deze ontspanningsmassage kan uit verschillende lekker ruikende oliën worden gekozen

 

Hotstone massage      

Een hotstone massage ontspant op twee manieren. Door het masseren én door de warmte van de vulkanische basaltstenen. Een hotstone massage draagt bij aan een betere doorbloeding van uw spieren, het afvoeren van afvalstoffen en werkt pijn verlichtendDe temperatuur van de stenen ligt tussen de 40 en 45 graden Celsius. Dan worden warme stenen op bepaalde punten van uw lichaam neergelegd en wordt u  gemasseerd met stenen. Deze massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige bewegingen. De warmte van de handen en de stenen trekt diep door in uw lichaam, waardoor onderliggend spierweefsel bereikt kan worden. Dat werkt ontspannend. En afvalstoffen worden sneller afgevoerd, organen gestimuleerd en het lichaam komt weer in balans. Na ongeveer een half uur wordt er gewisseld. U kunt bij deze massage kiezen uit verschillende heerlijk ruikende oliën. Deze massage is voor u zeer geschikt als u last heeft van spanning, stress, spierproblemen, fibromyalgie, reuma, artrose en slechte doorbloeding van het lichaam. Naast deze voordelen wordt u van een hotstone massage heerlijk warm. Ook van binnen.

 

Hoofdmassage

De hoofdmassage geeft bij concentratieproblemen of spanning door stress vaak verlichting. Door de massage worden spanning, stress en afvalstoffen in het hoofd, afgevoerd. Stress en spanningen uiten zich vaak in klachten bij het hoofd. Hoofdpijn en nekklachten komen erg veel voor. Een hoofdmassage geeft je gauw een diepe ontspanning. Bij de hoofdmassage van een half uur worden het hoofd, nek en gezicht op een rustgevende manier gemasseerd.


Seniorenmassage

Ook voor senioren heb ik een speciaal arrangement. Massage heeft namelijk een positief effect op uw lichaam en geest. Helaas hoort bij een stijgende leeftijd vaak ook een toename aan kwaaltjes. Na mijn seniorenmassage is uw ademhaling rustiger, zijn uw spieren weer even wat soepeler en zijn de gemasseerde lichaamszones beter doorbloed. Daarnaast is af en toe een massage heel prettig en ontspannend! Seniorenmassage is vooral maatwerk. Ik overleg graag met u wat u wenst en van welke klachten u eventueel hinder ondervindt. Tijdens de seniorenmassage worden veelal uw rug, nek, schouders, armen, handen en voeten gemasseerd . Bij deze ontspanningsmassage kan worden gekozen uit verschillende heerlijk ruikende oliën.

 

Fibromassage

Omschrijving massagebehandeling

De Fibromassage is bedoeld voor mensen met de aandoening fibromyalgie. De behandeling kan gegeven worden op een tweetal punten: gericht om de spierklachten te verlichten of gericht om de slapeloosheid te bestrijden. Bij een spierklachtgerichte aanpak duurt de behandeling maximaal 30 minuten. Voor een ontspannende aanpak duurt de massage maximaal 60 minuten. Klik hier voor meer informatie

Fibromassage 1
PDF – 433,4 KB 676 downloads