Magnesium

Een magnesium behandeling bestaat uit een pakking en een warmtebron. Ik behandel de huid met pure magnesium gel, daarna doe ik er folie overheen  en dan komt er een warme deken overheen. De bedoeling is dat de poriën door de warmte open gaan zodat de magnesium door de huid naar binnen trekt, na ongeveer 10 a 15 minuten (ontspannen,  luisteren naar muziek of een gesprekje) haal ik de folie van het lichaam af en masseer de overige magnesium verder de huid in met de nadruk op uw klachten zoals knopen waar de meeste spanning vandaan komen.

 

Magnesium arrangement bestaat uit:

* Voetbad met magnesiumvlokken

* Behandeling van voeten en handen met magnesium souplesse

* rug, schouder en nek behandeling

Een weldaad voor lichaam en geest.

Ook leuk om cadeau te geven!!!

 

 

Ontspanningsmassage

Het leven is altijd vol in beweging, vaak Hectisch. En, draait veelal om andere voor u belangrijke mensen in uw omgeving. En juist daarom is het heerlijk - en nuttig - om regelmatig een moment van rust in te bouwen in uw drukke schema. Dus even helemaal niks…. Klassieke ontspanningsmassage heeft effect op uw lichaam en geest. U komt even los van de dagelijkse drukte of stress. Ontspanningsmassage bestaat uit een aangename massage met een aantal specifieke grepen en handelingen. Wij kunnen daarmee ook inspelen op eventuele  wensen en klachten die u heeft. Verschillende technieken zult u ervaren als een voortdurend wisselend verschil in bewegingen, tempo en druk. Na deze massage is uw ademhaling dieper, zijn uw spieren en pezen soepeler en is uw lichaam beter doorbloed. De afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd en er komt rust in uw hoofd. Door de aanmaak van oxytocine in de hersenen, voelt u zich echt beter.

Bij deze ontspanningsmassage kan uit verschillende lekker ruikende oliën worden gekozen

 

Hotstone massage      

Een hotstone massage ontspant op twee manieren. Door het masseren én door de warmte van de vulkanische basaltstenen. Een hotstone massage draagt bij aan een betere doorbloeding van uw spieren, het afvoeren van afvalstoffen en werkt pijn verlichtendDe temperatuur van de stenen ligt tussen de 40 en 45 graden Celsius. Dan worden warme stenen op bepaalde punten van uw lichaam neergelegd en wordt u  gemasseerd met stenen. Deze massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige bewegingen. De warmte van de handen en de stenen trekt diep door in uw lichaam, waardoor onderliggend spierweefsel bereikt kan worden. Dat werkt ontspannend. En afvalstoffen worden sneller afgevoerd, organen gestimuleerd en het lichaam komt weer in balans. Na ongeveer een half uur wordt er gewisseld. U kunt bij deze massage kiezen uit verschillende heerlijk ruikende oliën. Deze massage is voor u zeer geschikt als u last heeft van spanning, stress, spierproblemen, fibromyalgie, reuma, artrose en slechte doorbloeding van het lichaam. Naast deze voordelen wordt u van een hotstone massage heerlijk warm. Ook van binnen.

 

Hoofdmassage

De hoofdmassage geeft bij concentratieproblemen of spanning door stress vaak verlichting. Door de massage worden spanning, stress en afvalstoffen in het hoofd, afgevoerd. Stress en spanningen uiten zich vaak in klachten bij het hoofd. Hoofdpijn en nekklachten komen erg veel voor. Een hoofdmassage geeft je gauw een diepe ontspanning. Bij de hoofdmassage van een half uur worden het hoofd, nek en gezicht op een rustgevende manier gemasseerd.

 

Fibromassage

Omschrijving massagebehandeling

De Fibromassage is bedoeld voor mensen met de aandoening fibromyalgie. De behandeling kan gegeven worden op een tweetal punten: gericht om de spierklachten te verlichten of gericht om de slapeloosheid te bestrijden. Bij een spierklachtgerichte aanpak duurt de behandeling maximaal 30 minuten. Voor een ontspannende aanpak duurt de massage maximaal 60 minuten. Klik hier voor meer informatie

Fibromassage 1
PDF – 433,4 KB 899 downloads