Wie ben ik …  

Renate Tadema en ben een ervaren massagetherapeut die haar eigen praktijk runt. Na jarenlang in de zorg te hebben gewerkt, besloot ik dat mijn passie voor massage en het verbeteren van het welzijn van anderen wilde nastreven.

Ik ben zeer toegewijd aan het zorgen voor het welzijn van de klanten en pas hier de massagebehandelingen op aan, op hun individuele behoeften en wensen. Ik geloof dat het belangrijk is om de tijd te nemen om te luisteren naar de klanten en hen te helpen zich te ontspannen en te genezen.

Ik bied verschillende soorten massages aan, waaronder magnesium behandelingen, ontspanningsmassage, sportmassage, hotstone massage  en hoofdmassage. Tevens  gebruik ik alleen hoogwaardige oliën en lotions om ervoor te zorgen dat de klanten zich ontspannen en verzorgd voelen.

Met  jarenlange ervaring en expertise ben ik een veelgevraagde massagetherapeut in mijn gemeenschap. Ik geniet van het opbouwen van langdurige relaties met de klanten en het helpen van hen om zich beter te voelen. 

In 2017 ben ik met de opleiding begonnen als wellnessmasseur en in juni 2018 heb ik mijn diploma behaald. Ik heb mijn passie gevonden in de massage. Dit werk geeft mij zoveel energie en voldoening dat ik daarom de stap heb genomen om mijn droom te verwezenlijken en mijn eigen praktijk te beginnen. Mijn kennis en kunde blijf ik uitbouwen. Dit doe ik door het regelmatig bijwonen van workshops en het volgen van diverse opleidingen.

 

Ik hoop u in de nabije toekomst graag te mogen ontmoeten.